אופן הכנה
1. מכניסים לתבנית את השוק יחד עם השום, הקולרבי, שורש פטרוזילה והתפוחים, מזלפים שמן זית ומערבבים היטב שכל הירקות יצופו בשמן. מכסים בנייר אפייה ונייר כסף (זה עוזר לשמור על האדים).
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כשלוש שעות וחצי.
2. קוצצים דק את כל הירק ומערבבים עם שמן זית, מיץ לימון, מלח וגרגרים מהרימון.
3. מורידים את העטיפה מהתבנית ובודקים את השוק. הבשר מוכן כשהוא רך למגע ונתלש בקלות מהעצם.
4. מסדרים על צלחת הגשה את הירק המתובל ומניחים מעל את הטלה והירקות האפויים.