מצרכים

 3 ק"ג נתח סינטה מתובל

 10-20 יח' ארטישוק ירושלמי

 3 ראש שום חצוי

 3 כפות דבש

 שמן זית

 מלח פלפל

הוראות הכנה

  1. מניחים את הארטישוק הירושלמי והשום בתבנית. מוסיפים את הדבש ושמן זית לעד למחצית הגובה ומכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף. מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות ואז מסירים את הכיסוי
  2. מניחים את הסינטה על רשת אפייה ומכניסים לתנור מעל לתבנית עם הארטישוקים למשך כשעה. *חשוב לשים לב שהתנור על טורבו לצלייה אחידה
  3. מעלים את הטמפרטורה בתנור ל 250 למשך רבע שעה לצריבה של הסינטה. מכבים ומוציאים את הנתח למנוחה של עשר דקות מחוץ לתנור
  4.  פורסים דק ומגישים מעל לארטישוקים

שלא נשכח

המוצרים שצריך למתכון