מצרכים

333 גרם חזה בקר
333 גרם אונטריב
333 גרם שייטל
20 גרם מלח ים
10 גרם בלנד פלפלים
50 גרם פטרוזיליה
50 גרם טרגון
50 גרם חציל קלוי

אופן ההכנה

  1. קוצצים דק את הטרגון, השום, הפטרוזיליה והחציל.
  2. מערבבים היטב עם הבשר ולשים את התערובת כחמש דקות.
  3. מקבבים לקציצות ומשפדים.
  4. מניחים על הגריל והופכים כל שתי דקות למשך 10 דקות.
  5. מורידים מהשיפוד, מכניסים לפיתה עם עגבנייה צרובה ואוכלים.

שלא נשכח

המוצרים שצריך למתכון