מצרכים

    3 ק"ג נתחי בשר לבישול ארוך
   500 מ"ל רוטב ברביקיו איכותי
   4 ענפים של טימין
   10 שיני שם
   3 אפרסים
   מלח ופלפל

 

הוראות הכנה

1.חותכים את הבשר לקוביות גדולות ומכניסים לסיר עם הטימין, שום, אפרסקים (ללא הגלעין) ו100 מ"ל ברביקיו

2. ממלאים מים עד לגובה הנתחים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה למשך כ-4 שעות עד שהבשר רך לגמרי

3. מסננים מהנוזלים ובעזרת שני מזלגות מפרקים את הבשר לסיבים ביחד עם האפרסקים והשום.

4. מוסיפים את הברביקיו שנשאר ומערבבים היטב

5. מתקנים תיבול עם מלח/פלפל

שלא נשכח

המוצרים שצריך למתכון

פריים ריב

230.00
הוספה לסל

ניו יורק סטייק

210.00
הוספה לסל

טיבון / פורטרהאוס

הוספה לסל

טחון בקר

הוספה לסל

סינטה

₪190 / ק"ג
הוספה לסל

אנטריקוט

245.00
הוספה לסל

ההמבורגר שלנו

90.00
הוספה לסל

סקירט | נתח קצבים דק

145.00
הוספה לסל

אונגלה | נתח קצבים עבה

185.00
הוספה לסל

מינוט Super Tiger

₪220 / ק"ג
הוספה לסל

קבב

90.00
הוספה לסל