מצרכים
3 ק"ג נתחי בשר לבישול ארוך
500 מ"ל רוטב ברביקיו איכותי
4 ענפים של טימין
10 שיני שם
3 אפרסים
מלח ופלפל
הוראות הכנה
1.חותכים את הבשר לקוביות גדולות ומכניסים לסיר עם הטימין, שום, אפרסקים (ללא הגלעין) ו100 מ"ל ברביקיו
2. ממלאים מים עד לגובה הנתחים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה למשך כ-4 שעות עד שהבשר רך לגמרי
3. מסננים מהנוזלים ובעזרת שני מזלגות מפרקים את הבשר לסיבים ביחד עם האפרסקים והשום.
4. מוסיפים את הברביקיו שנשאר ומערבבים היטב
5. מתקנים תיבול עם מלח/פלפל
שלא נשכח
המוצרים שצריך למתכון