מצרכים

3 ק"ג נתחי בקר חתוכים
4 גזר חתוך גס
3 בצל חתוך גס
ראש 1 סלרי חתוך גס
1 כרישה חתיכה גס
1 קליפת תפוז
200 גר' רסק עגבניות
קמח/קונפלור
2 כוסות אספרסו
שמן זית
מלח פלפל
בקבוק יין אדם

הוראות הכנה

  1. מקמחים את קוביות הבשר ומחממים סיר עם שמן זית על להבה בינונית. צורבים את הקוביות מכל הצדדים עד להשחמה
  2. מוציאים את הבשר ומכניסים פנימה את הירקות החתוכים גס. כשהם משחימים מוסיפים את היין ומגרדים את קרקעית הסיר למנוע טעמים שרופים
  3. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעתיים, עד שהבשר רך לגמרי

שלא נשכח

המוצרים שצריך למתכון

אונגלה | נתח קצבים עבה

179.00
הוספה לסל

שורט ריבס בקר

₪120 / ק"ג
הוספה לסל

בריסקט

₪80 / ק"ג
הוספה לסל

סקירט | נתח קצבים דק

₪145 / ק"ג
הוספה לסל