מצרכים

100 גרם חזה בקר
100 גרם אונטריב
100 גרם שייטל
מלח ים
לחמניית בורגר
חסה
עגבנייה
בצל סגול

אופן ההכנה

  1. יוצרים קציצה ממיקס הבקר ומניחים במקרר למשך חצי שעה
    להתייצבות.

  2. צורבים על גריל או מחבת חמה על אש בינונית. יש להפוך את הבשר
    כל חצי דקה לצריבה מושלמת משני הצדדים.

  3. מומלץ להגיש במידת עשייה מדיום וול.

  4. קולים את הלחמנייה על מחבת יבשה, מניחים את החסה ומעליה את הבורגר (כדי שלא ירטיב את הלחמנייה), מעל הבורגר מניחים את הירקות והחמוצים ודופקים ביס.

שלא נשכח

המוצרים שצריך למתכון