אומצה טובה מתחילה ביחס אישי, בואו להיות חלק באחת מ

הקהילות שלנו

מועדון הריפרים

השלב הבא של צריכת בשר

"ריפ" = המונח המקצועי לשדרת צלעות קדמית או אחורית ועליה נתח אנטריקוט שלם או סינטה-פילה.

"ריפר" = אדם שהחליט לשים את כל הקלפים עלינו וקנה שדרה שלמה של אנטריקוט או סינטה-פילה ומיישן אותה אצלנו במקרר.

להיות ריפר זה לגדל בעצמך גוש בשר, להתנסות בדרגות יישון וקיצובים שונים של אותו הנתח.

לריפרים יש את היכולת להגיע לרמות יישון גבוהות ולטעום מאותו הנתח את אותו הסטייק בכל עשרה ימים, וממש להרגיש את היישון עובד וכמה סטייק שמיושן 30 יום שונה מסטייק שמיושן 0 או 90 יום. 

יד ביד עם הקצבים שלנו  הריפרים למקבלים ליווי מקצועי והמלצות צליה שונות, ואנחנו נהנים להיות חלק מהתהליך הזה לאורך כל הדרך.

Keto Club

ערכות בשר "בהפתעה", לפי התקציב שלך

תזונה קטוגנית היא דיאטה דלה מאוד בפחמימות ועשירה בשומנים, או במילים אחרות - בשר שמן, והרבה.

ועל כן, אין נאמן מקצב מיומן! אז במיוחד לקהילת הקטגונים של אומצה בשוק השקנו את הקיטו קיט:
ערכות נתחי בשר משתנים "בהפתעה", לפי התקציב האישי שלכם.
מדובר בחבילה שמגיעה עד פתח הבית שלך ובתוכה מבחר בשרים שהקצבים שלנו בחרו בקפידה.
הנתחים ישתנו משבוע לשבוע ויאפשרו לכם להנות מתפריט מגוון, עם מתכונים מעניינים ובהתאמה לתקציב האישי שלך.

Beta site

לוקחים את עולם הבשר למאה ה22

מי שמכיר אותנו יודע, אנחנו לא קצביה רגילה... אנחנו לא ״מוכרים בשר״, אלא יותר בקטע של meat as a service.
זה מתחיל בשירות האישי ובחווית הביקור אצלנו, וממשיך גם מחוץ לקצביה:

אנחנו באומצה בשוק גאים לתמוך ולשמש בית לסטארטאפים ישראלים!

אחד האתגרים של סטארטאפים הוא ולידציה ואימוץ המוצר על ידי הלקוח... ולכן אנחנו שמים להיות ה-design partner וה-harley adapter.
אנחנו מקצים להם כח אדם, מטובי הקצבים והידע שנצבר אצלנו בצוות, לכל חלק בתהליך מהשדה לצלחת
כדי שיוכלו להמשיך לעשות את מה שהם טובים בו - לפתח ולדייק את הטכנולוגיה.
אנחנו מדברים על:
תהליכי בקרת המזון כולל, דגימות ומעקב שותף
בקרות איכות מוצר
אריזה
מערכות ניהול CRM/ERP
מועדוני לקוחות
יעול שרשראות ייצור